Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u echt leren pokeren? Kom dan naar de Pokeravond in Rotterdam! Leer tijdens een pokerworkshop alle spelregels en geniet tussendoor van een overheelijk diner.

Tijdens de workshop leert u de fijne kneepjes van het pokerspel van een echte professional. Add-on, Royal Fluch, Winner´s Circle, alle pokertermen komen aan bod, waarna u het spel tot in de puntjes leert beheersen. Later op de avond gaat u genieten van een voortreffelijk 3-gangen diner.

17.00 - 20.00 Pokerworkshop

Op een geweldige locatie in hartje Rotterdam staan de pokertafels klaar en krijgt u eerst een stoomcursus pokeren. Alle tactieken komen uitgebreid aan bod, zodat u na de workshop al uw concurrenten achter u kan laten!

20.00 - 22.30 Diner

Na de workshop schuift u aan tafel voor een heerlijk 3-gangen diner en wordt de winnaar bekend gemaakt van de pokerworkshop. Uiteraard ontvangt de winnaar een leuk cadeau voor thuis. Schud de kaarten... en veel plezier!

Bovengenoemde tijden zijn indicatief. Neem voor meer informatie contact op met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Professionele poker chips
  • Playing cards
  • Professionele pokerleraar
  • Cadeau voor de winnaar
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan