Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Als u van muziek houdt, van dansen én van lekker eten, dan is het Popquiz Diner van Maasstad Events in Rotterdam zeker iets voor u.

Een Pop quiz Diner van Maasstad Events is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een eersteklas diner op een toplocatie in het centrum van Rotterdam.

Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef opnieuw de sounds van een ver verleden of ontdek wie van jullie helemaal op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs.

Uiteraard kunnen we de quiz helemaal op uw wensen afstemmen. Naar welke categorie(ën) gaat uw voorkeur uit?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Van de Mamma's and Pappa's tot aan de laatste hits van Justin Timberlake of Rihanna, jullie mogen helemaal zelf kiezen welk decennium aan bod komt of dat jullie je volledig willen storten op de originele Nederpop. Onze vrolijke quizmaster en onze bulderende geluidsinstallatie staan klaar om de mooiste muziekfragmenten te koppelen aan slimme, melige of verrassende vragen over de desbetreffende artiest of producer.

Wordt het de dames tegen de heren of gaan jullie onderling de competitie aan? Wordt het de 60ties, 70ties of toch hits vanaf 2000 en verder? Tussen de vragen door worden de lekkerste gerechten geserveerd, jullie kunnen eventueel kiezen om de quiz en het diner volstrekt gescheiden te houden. De quiz wordt gepresenteerd door onze buitengewone levendige quizmaster, die elk antwoord op waarde weet te schatten. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het team dat het meest weet.

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Keuze uit genre, 60ties, 70ties, 80ties, 90ties, recent, Nederpop
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!
  • Meezingen, neuriën, handjes in de lucht is allemaal geoorloofd!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan