Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Port Proeverij in Rotterdam

Details over dit uitje

Eén glaasje is net niet voldoende om goed te kunnen vergelijken. Maasstad Events heeft voor u een Port Proeverij in Rotterdam waarbij u allerlei smaken gaat proeven.

Ideaal voor een gezellig en tongstrelend groepsuitje met vrienden of bedrijfsuitje met collega's die ook wel eens mee willen proeven. Eén ding is zeker; u hoeft niet naar Portugal af te reizen, dus dat scheelt al weer behoorlijk!

Met een alcoholpercentage tussen de 18 en 20 procent kunnen een paar glazen port al flink "binnenvallen". Dit aperitiefje is eigenlijk versterkte wijn dat op basis van een speciaal procedé wordt gemaakt. Port heeft liefhebbers die zweren bij een bepaald merk. Om uit te vinden welk merk port u het lekkerst vindt, serveren wij u en uw gezelschap ongeveer zeven proefglaasjes port om te vergelijken.

Op een gezellige locatie in het centrum van Rotterdam krijgt u van een echte expert alles te horen over de ontdekking van port; hoe het wordt gemaakt en wat het destilleerproces precies inhoudt. Hoe lang ligt het opgeborgen en wanneer kan het nu eens uiteindelijk worden ontkurkt? Schenkt u nu nog maar een glaasje in a.u.b....

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door echte portkenner
  • Ongeveer 7 proefglaasjes port
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan