Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens het Ranking The Stars Diner van Maasstad Events gaat u uw familie of vrienden eens goed onderzoeken en geniet u tussendoor van een heerlijk 3-gangen diner.

In de aanloop naar het arrangement toe zorgen wij alvast voor enige voorpret. Jullie ontvangen dan alvast de vragenlijsten en moet iedereen alvast de ranking invullen.

Op een gezellige locatie in het centrum van Rotterdam worden jullie feestelijk ontvangen. Tussen het spelprogramma door serveren we overheerlijke gerechten. In verschillende spelronden ontdekken we wie van wie het meeste weet. Welke dame staat eigenlijk een beetje te lang voor de spiegel? Wie is een echte womanizer en heeft er twee aan elke vinger? Dit zijn maar enkele voorbeelden, uiteraard is het ook mogelijk om zelf de vragen aan te leveren! Het team dat de beste inschattingen heeft gemaakt, gaat ook nog eens naar huis met de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan