Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding door Rotterdam

Details over dit uitje

Geïnteresseerd in gebouwen of wilt u op stap met een professionele gids die alles weet over Rotterdam CS of 'De Reus van Rem'? Boek dan deze boeiende rondleiding!

Maasstad Events organiseert voor elk groepsuitje een gezellige rondleiding door Rotterdam.

Rotterdam profileert zich als het 'Manhattan aan de Maas', niet verwonderlijk natuurlijk want sinds de Tweede Wereldoorlog kent de stad een niet te stoppen bouwwoede. Uw gids verbindt tijdens deze leuke rondleiding de historie van de nieuwe gebouwen van de stad, en vertelt u boeiende anekdotes over de ambitie van het huidige Rotterdam. Vanaf Rotterdam CS over de Lijnbaan en de Coolsingel, langs het fraaie stadhuis, onderweg staat u even stil bij elk markant gebouw.

Gezellig een stadswandeling door de stad maken met familie, collega's of vrienden? Uiteraard kunnen wij van Maasstad Events ook een leuk etablissement voor jullie regelen waar genoten kan worden van een heerlijke lunch. Boek nu uw rondleiding in centrum Rotterdam.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Rondleiding door centrum Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag. Zo kunt u zelf uw uitje in Rotterdam samenstellen.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan