Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Tablet Game in Rotterdam

Details over dit uitje

De ontsnapping uit de gevangenis was de eerste stap, maar wat nu... meteen een grote slag slaan in hartje Rotterdam natuurlijk! Dit klinkt natuurlijk makkelijker dan het is, want de premiejagers liggen op de loer. Tijdens de Hunted Tabletgame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager, want halverwege zullen de rollen omgedraaid worden. Wie verzint de beste tactiek en durft het meest?

In teams van 3 tot 5 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Ieder team krijgt een GPS Tablet, hierop kunnen jullie een plattegrond van Rotterdam, verschillende kluizen en de personages vinden. Het is aan de jagers om alles op alles te zetten om de criminelen te vinden. Op hetzelfde moment moeten de criminelen uit handen van de jagers blijven en gelijkertijd zo veel mogelijk kluizen kraken. Bij elke kraak wordt de positie echter gedeeld door middel van een alarm, dat wordt rennen!

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars bekendgemaakt. Niet is zeker tot het einde!

Inclusief:
  • Een GPS tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje (bier, fris of huiswijn)
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze bedrijfsuitje Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan