Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solextour in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Solextour in Rotterdam

Tijdens de Solextour van Maasstad Events in Rotterdam 'knort u er vandoor', langs alle bekende plekken en bezienswaardigheden van de stad.

Een speciale tocht om tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje te genieten van het echte Rotterdam. We combineren een oude maar nooit saaie vervoerswijze, met een modern tintje en de ontdekking van een kosmopolitische en altijd bruisende omgeving.

Met de Solexen rijdt het niet alleen milieu vriendelijk, maar ook nog eens behoorlijk door. Bovendien maken deze hippe brommertjes behoorlijk wat indruk op de toeschouwers. Jullie gids rijdt voor jullie uit, langs de mooiste gebouwen en wegen van de stad. Tijdens de Solextour hoef je zelf niet te fietsen, ja, misschien even bij het aantrappen. Maar daarna kan je ook bij forse tegenwind zo de Erasmusbrug over rijden.

Wil je vrienden of collega's eens verrassen met een origineel groepsuitje of een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenuitje, onze Solextour brengt je dwars door het Manhattan aan de Maas, de stad die altijd bruist en sprankelt!

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Solexen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bezorgkosten solexen (meerprijs):

De bezorgkosten bedragen eenmalig € 95,00 excl. BTW

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Belangrijk:

Iedere deelnemer moet in het bezit zijn van een rijbewijs.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide? Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan