9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solextour in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens de Solextour van Maasstad Events in Rotterdam 'knort u er vandoor', langs alle bekende plekken en bezienswaardigheden van de stad.

Een speciale tocht om tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje te genieten van het echte Rotterdam. We combineren een oude maar nooit saaie vervoerswijze, met een modern tintje en de ontdekking van een kosmopolitische en altijd bruisende omgeving.

Met de Solexen rijdt het niet alleen milieu vriendelijk, maar ook nog eens behoorlijk door. Bovendien maken deze hippe brommertjes behoorlijk wat indruk op de toeschouwers. Jullie gids rijdt voor jullie uit, langs de mooiste gebouwen en wegen van de stad. Tijdens de Solextour hoef je zelf niet te fietsen, ja, misschien even bij het aantrappen. Maar daarna kan je ook bij forse tegenwind zo de Erasmusbrug over rijden.

Wil je vrienden of collega's eens verrassen met een origineel groepsuitje of een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenuitje, onze Solextour brengt je dwars door het Manhattan aan de Maas, de stad die altijd bruist en sprankelt!

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Solexen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bezorgkosten solexen (meerprijs):

De bezorgkosten bedragen eenmalig € 95,00 excl. BTW

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Belangrijk:

Iedere deelnemer moet in het bezit zijn van een rijbewijs.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide? Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan