Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking The Stars Cruise

Details over dit uitje

Speel het hilarische spel Ranking the Stars aan boord van een schip in Rotterdam! Onze eigen Paul de Leeuw als dolle quizmaster, waarbij alle geheimen worden onthuld.

Dit spel is bij uitstek het meest perfecte uitje om elkaar (nog) beter te leren kennen!

Een aantal dagen voor het spel vult u en de rest van de deelnemers een korte vragenlijst in. In deze vragenlijst beantwoordt u vragen over uzelf en zal u uw collega’s of vrienden moeten ‘ranken’. Denkt u eens aan vragen als: Wie vindt u de meest ideale schoonzoon of -dochter? En wie geeft er het meeste geld uit in een maand? Natuurlijk kunnen de vragen geheel naar uw eigen smaak aangepast worden. De ingevulde lijsten zullen vervolgens verwerkt worden, wat zal resulteren in een spectaculaire en hilarische Ranking the Stars Cruise!

In twee- of drietallen gaat u de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest van de rest van deelnemers? De quiz bestaat uit verschillende rondes. De show zal langzaam opgebouwd worden naar een uniek hoogtepunt!

Ronde 1 & 3

Hoe goed kennen jullie elkaar? De dolle quizmaster zal diverse meerkeuzevragen en open vragen stellen. Er zal af en toe een muziekfragment ten gehoren gebracht worden, wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance! Weet u wat de anderen vroeger voor beroep wilden uitoefenen of met wie ze stiekem wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of u het nou weet of niet.. de geheimen worden sowieso onthuld!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de lijsten die u vooraf heeft ingevuld is er berekend hoe hoog u in het klassement staat per kwestie. Tijdens de quiz zal u moeten inschatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft. Vervolgens nodigt de dolle quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei... probeer uzelf hier maar een uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Welk team haalt de meeste punten? Na het spel worden de punten vliegensvlug opgeteld en kunt u zich klaar maken voor een feestelijke prijsuitreiking! Krijgt uw team de eeuwige roem?

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Quizmaster
  • Prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan