Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht Katendrecht en Kop van Zuid

Details over dit uitje

Kop van Zuid en Katendrecht op een leuke wijze ontdekken? Step mee met de ervaren stepgids van Maasstad Events. Een echte kenner van de stad en met een talent voor sappige anekdotes maakt het deze Steptocht nog eens extra gezellig. Kop van Zuid is natuurlijk bekend om zijn hoge gebouwen en internationaal geroemde architectuur, uw gids kent alle leuke plekjes wel!

Jullie verzamelen op een locatie naar keuze. Daarna krijgen jullie eerst nog wat uitleg over de tweewielers die jullie vandaag gaan berijden. Hoe stabiel staan jullie eigenlijk op de step?

Volg onze professionele gids langs onder andere het 149 meter hoge ontwerp van Rem Koolhaas, de Cruise Terminal, Hotel New York en tal van andere hotspots.

Jullie steppen vervolgens door naar Katendrecht (of andersom). Vroeger was dit een gebied waar de vrouwen van lichte zeden hun werk deden, tegenwoordig biedt Katendrecht plaats aan allerlei hippe plekken waaronder het bruisende Deliplein met winkels, horeca en verschillende terrasjes. Het statige schip de ‘SS Rotterdam’ meerde in 2010 aan bij het 3e Katendrechtse hoofd en ook in de Fenixfood Factory is tegenwoordig van alles te proeven en te beleven.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Steptocht Kop van Zuid Rotterdam en Katendrecht
  • Start-/ eindlocatie in overleg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan