Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht Katendrecht en Kop van Zuid

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Steptocht Katendrecht en Kop van Zuid

Kop van Zuid en Katendrecht op een leuke wijze ontdekken? Step mee met de ervaren stepgids van Maasstad Events. Een echte kenner van de stad met een talent voor sappige anekdotes maakt deze Steptocht nog eens extra gezellig. Kop van Zuid is natuurlijk bekend om zijn hoge gebouwen en internationaal geroemde architectuur, uw gids kent alle leuke plekjes!

Jullie verzamelen op een locatie naar keuze. Daarna krijgen jullie eerst nog wat uitleg over de tweewielers die jullie vandaag gaan berijden. Hoe stabiel staan jullie eigenlijk op de step?

Volg onze professionele gids langs onder andere het 149 meter hoge ontwerp van Rem Koolhaas, de Cruise Terminal, Hotel New York en tal van andere hotspots.

Jullie steppen vervolgens door naar Katendrecht (of andersom). Vroeger was dit een gebied waar de vrouwen van lichte zeden hun werk deden, tegenwoordig biedt Katendrecht plaats aan allerlei hippe plekken waaronder het bruisende Deliplein met winkels, horeca en verschillende terrasjes. Het statige schip de ‘SS Rotterdam’ meerde in 2010 aan bij het 3e Katendrechtse hoofd en ook in de Fenixfood Factory is tegenwoordig van alles te proeven en te beleven.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Steptocht Kop van Zuid Rotterdam en Katendrecht
  • Start-/ eindlocatie in overleg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan