9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht door Rotterdam

Details over dit uitje

De steprondleiding van Maasstad Events in het centrum van Rotterdam is er voor iedereen die wel eens wat anders wilt, een sportief en avontuurlijk uitje op een speciale manier.

Even lekker over de Coolsingel zwieren met de familie of de collega's onder leiding van een professionele gids op een hip vervoersmiddel is niet alleen leuk, het is ook goed voor hart- en bloedvaten. Samen met uw begeleider komt u langs de mooiste gebouwen van de stad en leert u Rotterdam goed kennen.

De Lijnbaan, de Coolsingel en door over de Erasmusbrug naar de Kop van Zuid, waar de "Reus van Rem" (van architect Rem Koolhaas) staat te pronken. De paden op en de lanen in, netjes achter elkaar of een beetje chaotisch, als iedereen maar stopt voor het rode stoplicht. Deze steptocht door Rotterdam zorgt ook voor dat gezellige en originele teamuitje met de collega's en sportieve fun met vrienden.

Na afloop een lekkere lunch of een perfect diner boeken in het centrum van Rotterdam? Alles is mogelijk bij Maasstad Events na step-rondleiding. Wij weten als geen ander welk eersteklas restaurant of café jullie gezien moeten hebben!

Inclusief:
  • Steps
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan