Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stripdiner in Rotterdam

Details over dit uitje

Welkom bij het Stripdiner in het altijd bruisende Rotterdam. Maasstad Events combineert een heerlijk 3-gangen menu met wat erotisch entertainment van de bovenste plank als toetje. Geschikt voor groepen heren of dames die op meerdere fronten hongerig zijn of die gewoon eens iets ludieks willen organiseren. Ideaal om een vrijgezellenfeest op stoom te laten komen en de aanstaande bruid of gom nog eens te laten genieten.

Op een mooie locatie in Rotterdam worden drie voortreffelijke gerechten geserveerd waarna er een schaars geklede man of vrouw de avond komt opvrolijken. De kledingstukken hangen weldra al aan de lamp aan het plafond en er wordt een gewillig slachtoffer uitgezocht voor oogcontact.....

Reserveer dit speciale Stripdiner voor een bachelor bash, een vrijgezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid of die hormonaal in de war zijn! Uiteraard kan dit Stripdiner geheel op maat worden gerealiseerd en is dit arrangement ook goed in te passen in een volledig verzorgde vrijgezellendag.

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Programma-indicatie:

19.00 - 21.15 Drie gangen diner
21.15 - 21.30 Stripact

De tijden kunnen naar wens aangepast worden.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan