Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stripdiner in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Stripdiner in Rotterdam

Welkom bij het Stripdiner in het altijd bruisende Rotterdam. Maasstad Events combineert een heerlijk 3-gangen menu met wat erotisch entertainment van de bovenste plank als toetje. Geschikt voor groepen heren of dames die op meerdere fronten hongerig zijn of die gewoon eens iets ludieks willen organiseren. Ideaal om een vrijgezellenfeest op stoom te laten komen en de aanstaande bruid of gom nog eens te laten genieten.

Op een mooie locatie in Rotterdam worden drie voortreffelijke gerechten geserveerd waarna er een schaars geklede man of vrouw de avond komt opvrolijken. De kledingstukken hangen weldra al aan de lamp aan het plafond en er wordt een gewillig slachtoffer uitgezocht voor oogcontact.....

Reserveer dit speciale Stripdiner voor een bachelor bash, een vrijgezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid of die hormonaal in de war zijn! Uiteraard kan dit Stripdiner geheel op maat worden gerealiseerd en is dit arrangement ook goed in te passen in een volledig verzorgde vrijgezellendag.

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Programma-indicatie:

19.00 - 21.15 Drie gangen diner
21.15 - 21.30 Stripact

De tijden kunnen naar wens aangepast worden.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan