Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Katendrecht

Details over dit uitje

Gezellig op stap met een goed geïnformeerde gids in Rotterdam? Boek onze rondleiding door Katendrecht en kom alles te weten over de roemruchte geschiedenis van dit stukje Rotterdam dat inmiddels bruist als nooit tevoren. Vroeger kwamen hier de zeelieden aan wal en liepen deze stoere ketelbinkies gelijk door naar de meisjes van lichte zeden of naar Chinatown, tegenwoordig is het een volwassen en trendy stadswijk waar het wemelt van de nieuwe koffiebarretjes.

Samen met onze professionele gids wandelen jullie in een paar uur langs alle bezienswaardigheden. Het schiereiland Katendrecht heeft een ‘groene kade’ met een wandelpromenade, een aanlegplaats voor de watertaxi en enkele kunstwerken waaronder het beeld van Ketelbinkie. Ook ligt hier natuurlijk de bekendste attractie van Katendrecht: de SS Rotterdam. Dit schip ligt sinds augustus 2008 afgemeerd op de kop van Katendrecht.

Bruisend, geheel gerenoveerd en voorzien van allerlei interessante nieuwbouw, over Katendrecht valt veel te vertellen. Deze rondleiding is de ideale manier om weer eens een ander stukje Rotterdam te ontdekken.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan