Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tweede Wereldoorlog wandeling door Rotterdam

Details over dit uitje

De WOII stadswandeling van Maasstad Events in Rotterdam brengt de historie van de jaren '40-'45 weer helemaal tot leven.

U gaat terug naar 14 Mei 1940. Op die datum is het leven van veel Rotterdammers compleet veranderd, de littekens zijn nog steeds zichtbaar in het huidige centrum van de stad. Samen met een professionele gids bekijkt u de stad van nu, een stadswandeling die gaat over het verleden, met de focus op de dramatische gebeurtenissen van toen. Het is een groepsuitje voor iedereen die interesse heeft in wat de Rotterdammers toen hebben moeten doormaken, toen de oude stadskern haar laatste uren kende.

Op vele hoeken van straten en pleinen van het tegenwoordige Rotterdam is een boeiend verhaal te vertellen, soms dramatische, soms heldhaftige. De Duitse bezetter was niet te stoppen, en toch wist de gemiddelde Rotterdammer als geen ander, tijdens de wederopbouw, de stad opnieuw vorm te geven. Tijdens deze rondleiding krijgt u volledig inzicht in hoe de stad zich uiteindelijk ook weer heeft herrezen, en wat daar voor nodig was.

Heeft uw familie de oorlogsjaren in Rotterdam meegemaakt? Of wilt u met de hele schoolklas meer weten over Rotterdam tijdens de jaren 1940 - 1945. Boek dan deze unieke stadswandeling en maak van uw groepsuitje een boeiende en indrukwekkende gebeurtenis.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan