Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tweede Wereldoorlog wandeling door Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Tweede Wereldoorlog wandeling door Rotterdam

De WOII stadswandeling van Maasstad Events in Rotterdam brengt de historie van de jaren '40-'45 weer helemaal tot leven.

U gaat terug naar 14 Mei 1940. Op die datum is het leven van veel Rotterdammers compleet veranderd, de littekens zijn nog steeds zichtbaar in het huidige centrum van de stad. Samen met een professionele gids bekijkt u de stad van nu, een stadswandeling die gaat over het verleden, met de focus op de dramatische gebeurtenissen van toen. Het is een groepsuitje voor iedereen die interesse heeft in wat de Rotterdammers toen hebben moeten doormaken, toen de oude stadskern haar laatste uren kende.

Op vele hoeken van straten en pleinen van het tegenwoordige Rotterdam is een boeiend verhaal te vertellen, soms dramatische, soms heldhaftige. De Duitse bezetter was niet te stoppen, en toch wist de gemiddelde Rotterdammer als geen ander, tijdens de wederopbouw, de stad opnieuw vorm te geven. Tijdens deze rondleiding krijgt u volledig inzicht in hoe de stad zich uiteindelijk ook weer heeft herrezen, en wat daar voor nodig was.

Heeft uw familie de oorlogsjaren in Rotterdam meegemaakt? Of wilt u met de hele schoolklas meer weten over Rotterdam tijdens de jaren 1940 - 1945. Boek dan deze unieke stadswandeling en maak van uw groepsuitje een boeiende en indrukwekkende gebeurtenis.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan