Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Uitgebreide Architectuur Fietstocht in Rotterdam

Details over dit uitje

Een gezellig groepsuitje in de Maasstad organiseren? Er zijn zoveel architectonische hoogstandjes bijgebouwd en opgeleverd in Rotterdam de afgelopen jaren, dat de fiets het ultieme middel is om al die prachtige architectuur te ontdekken en de kilometers tussen al deze gebouwen te overbruggen. Of het nu gaat om het gebouw ‘de Rotterdam’ van Rem Koolhaas of de Markthal van bureau MVRDV. Samen met onze welbespraakte gids horen jullie alles over de stedenbouwkundige plannen van gisteren en de plannen voor morgen.

Rotterdam echt architectonisch ontdekken? Deze fietstocht samen met professionele architectuurkenner zorgt ervoor dat je weer geheel up to date bent over de stad en haar nieuwste landmarks.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Comfortabele fietsen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze fietsrondleiding? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan