Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Rotterdam

Details over dit uitje

De Walking Brunch is een gezellige stadswandeling inclusief gids en een heerlijke brunch in Rotterdam! Voor als u de grote Nederlandse havenstad van top tot teen wilt ervaren!

Tijdens de Walking Brunch in Rotterdam wordt u onder leiding van een ervaren gids voorzien van interessante anekdotes en verhalen. Tijdens de rondleiding ziet u de monumenten en wandelt u naar verschillende restaurants voor een culinair hoogstandje. Een rijk belegd broodje in het ene restaurant, een lekker dessert in het andere.

Geheel voldaan maar toch actief genieten en de stad ontdekken? Geniet van de ultieme ontdekkingstocht in Rotterdam en laat u zich maar eens verwennen!

Programma - indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Rondleiding
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Walking Brunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan