Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Percussie in Rotterdam

Details over dit uitje

De swingende en opzwepende Workshop Percussie van Maasstad Events in Rotterdam staat garant voor 1,5 uur trommelplezier met een bedrijfsuitje of groepsuitje!

Het begint meteen goed. Allemaal krijgt u een geweldig instrument in handen en samen met uw gezelschap gaat u proberen de fijnste ritmes te maken. Naast de djembé kunt u gebruik maken van claves, shakers en guiro's en natuurlijk verschillende kleine handtrommeltjes.

Verschillende Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een stuk uitgeholde boomstam, overspannen met geitenvel vergt natuurlijk wel wat oefening. Maar het zorgt direct voor een perfecte sfeer binnen de groep. Na even oefenen heeft u de 'trance' helemaal te pakken en trommelt u er lustig op los. Het gebouw begint al met het swingende ritme mee te schudden! Daar kunnen ze in Mali, Senegal of Ivoorkust nog een puntje aan zuigen!

Deze cursus voor grote groepen draait voornamelijk om samenwerken. Teambuilding is dus een belangrijk onderdeel want anders wordt het een (t)rommeltje. De professionele trommelprofessor probeert uw gezelschap wat dat betreft zo professioneel mogelijk te begeleiden. Deze Percussie Workshop is uitermate geschikt om uw personeelsfeest of verenigingsleven te stimuleren. Natuurlijk kunt u op de maandagochtend op kantoor met z'n allen nog even gezellig verder trommelen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse percussie-instrumenten
  • Locatie in Rotterdam
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Wilt u liever een intieme Workshop Djembé in plaats van deze drukke Percussie Workshop? Voor kleinere groepen is deze Djembé workshop zelfs geschikter. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan