Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Percussie in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Percussie in Rotterdam

De swingende en opzwepende Workshop Percussie van Maasstad Events in Rotterdam staat garant voor 1,5 uur trommelplezier met een bedrijfsuitje of groepsuitje!

Het begint meteen goed. Allemaal krijgt u een geweldig instrument in handen en samen met uw gezelschap gaat u proberen de fijnste ritmes te maken. Naast de djembé kunt u gebruik maken van claves, shakers en guiro's en natuurlijk verschillende kleine handtrommeltjes.

Verschillende Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een stuk uitgeholde boomstam, overspannen met geitenvel vergt natuurlijk wel wat oefening. Maar het zorgt direct voor een perfecte sfeer binnen de groep. Na even oefenen heeft u de 'trance' helemaal te pakken en trommelt u er lustig op los. Het gebouw begint al met het swingende ritme mee te schudden! Daar kunnen ze in Mali, Senegal of Ivoorkust nog een puntje aan zuigen!

Deze cursus voor grote groepen draait voornamelijk om samenwerken. Teambuilding is dus een belangrijk onderdeel want anders wordt het een (t)rommeltje. De professionele trommelprofessor probeert uw gezelschap wat dat betreft zo professioneel mogelijk te begeleiden. Deze Percussie Workshop is uitermate geschikt om uw personeelsfeest of verenigingsleven te stimuleren. Natuurlijk kunt u op de maandagochtend op kantoor met z'n allen nog even gezellig verder trommelen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse percussie-instrumenten
  • Locatie in Rotterdam
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Wilt u liever een intieme Workshop Djembé in plaats van deze drukke Percussie Workshop? Voor kleinere groepen is deze Djembé workshop zelfs geschikter. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan