Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Architectuurwandeling in Rotterdam

Details over dit uitje

Van het oude Stadhuis tot de nieuwste 'Reus van Rem', de architectuurwandeling in Rotterdam van Maasstad Events laat u de mooie, oude en moderne gebouwen zien.

Wat betreft architectuur is de stad altijd al een metropool van uitersten geweest en tijdens deze gezellige rondleiding krijgt u bij alle architectonische bezienswaardigheden en gebouwen boeiend commentaar te horen van één van Rotterdams meest gelouterde gidsen op dit gebied.

Een heerlijk bedrijfsuitje of groepsuitje met familie of vrienden. Wie meer van Rotterdam wilt weten, verdiept zich bij uitstek in de stad en de vormgevers die het uiterlijk hebben bepaald. U wandelt samen met onze gids langs de diverse landmarks van de stad; langs het gebouw Delftse Poort, die reus bij het centraal station (wat overigens bijna klaar is volgens de deskundigen),Weena, het Doelenplein, en verder langs alle bijzondere gebouwen die de stad rijk is. Onderweg hoort u hoe ambitieus de Rotterdamse politiek nog steeds is en welke plannen er nog op stapel staan en welke bijnamen de Rotterdammers hun gebouwen hebben gegeven.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan