Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barista Workshop in Rotterdam

Details over dit uitje

Word een echte koffie-expert tijdens de Barista Workshop van Maasstad Events in Rotterdam en maak van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een leerzame en bijzondere koffiebelevenis. Tijdens deze workshop krijgt u les van een professionele Barista die elke Cappuccino, Espresso of Macchiato met liefde bereidt. Professioneel te werk gaan is meer dan alleen het opkloppen van een beetje warme melk.

Het voordeel is natuurlijk dat u de beschikking heeft over diverse professionele machines waardoor het maken van een lekkere cappuccino toch wat makkelijker wordt. Maar ook dan nog zult u moeten letten op de temperatuur, de manier hoe u de melk in het kopje giet en allerlei andere kleine details die bepalend zijn voor de smaak van het eindproduct.

Daarna is de koffie keuren nog een hele tour. Een slokje koffie, daarna een slokje water om te neutraliseren en door met de volgende. Creëer daarna uw eigen perfecte espresso, een melange van ingrediënten en kennis, die u tijdens het eerste uur hebt opgedaan.

Programma:

- Uitleg over de workshop
- Herkomst koffie & leuke weetjes
- Verschillende bereidingstechnieken

Inclusief:
  • Unieke locatie in centrum Rotterdam
  • Professionele begeleiding
  • Welkomstdrankje (vers kopje koffie?)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan