Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barista Workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Barista Workshop in Rotterdam

Word een echte koffie-expert tijdens de Barista Workshop van Maasstad Events in Rotterdam en maak van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een leerzame en bijzondere koffiebelevenis. Tijdens deze workshop krijgt u les van een professionele Barista die elke Cappuccino, Espresso of Macchiato met liefde bereidt. Professioneel te werk gaan is meer dan alleen het opkloppen van een beetje warme melk.

Het voordeel is natuurlijk dat u de beschikking heeft over diverse professionele machines waardoor het maken van een lekkere cappuccino toch wat makkelijker wordt. Maar ook dan nog zult u moeten letten op de temperatuur, de manier hoe u de melk in het kopje giet en allerlei andere kleine details die bepalend zijn voor de smaak van het eindproduct.

Vervolgens is de koffie keuren nog een hele tour. Een slokje koffie, daarna een slokje water om te neutraliseren en door met de volgende. Creëer uw eigen perfecte espresso, een melange van ingrediënten en kennis, die u tijdens het eerste uur heeft opgedaan.

Programma:

- Uitleg over de workshop
- Herkomst koffie & leuke weetjes
- Verschillende bereidingstechnieken

Inclusief:
  • Unieke locatie in centrum Rotterdam
  • Professionele begeleiding
  • Welkomstdrankje (vers kopje koffie?)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan