Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Beppen en Steppen Brunch in Rotterdam

Details over dit uitje

Op de step naar drie verschillende restaurants in Rotterdam: de Beppen en Steppen Brunch van Maasstad Events leidt u op een leuke, sportieve manier door de stad.

Tijdens de steptocht doen we drie verschillende restaurants aan waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Om te zorgen dat jullie op tijd bij de volgende locatie aankomen zorgt onze professionele gids voor een leuke steptour door de Maasstad!

Met één been op de step en de ander op de weg traint u deze middag alle spiertjes! En dat maakt hongerig!

Na ieder gerecht stappen we weer op de step en banen we ons een weg door de stad. De gids zorgt uiteraard voor de route en dat de achterblijvers niet verdwaald raken.

Als afsluiting kunnen jullie lekker genieten van een dessert in een derde restaurant. U bent het waarschijnlijk met ons eens dat het Rotterdamse leven zo gek nog niet is!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Steptour deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Steptour deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan