9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bijnamen diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Had u ook al door dat veel gebouwen in Rotterdam de meeste diverse bijnamen hebben gekregen in de loop der jaren? Maasstad Events heeft daar nu een leuk arrangement bij bedacht, want jullie gaan heerlijk dineren in een restaurant naar keuze en tussendoor komt een bedreven bijnamen kenner jullie op een leuke en informele manier op de hoogte stellen van de leukste bijnamen in Rotterdam.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Patatzak, het Potlood en de Koopgoot. Deze zijn natuurlijk allemaal bekender, maar zo zijn bestaan er honderden andere namen voor Rotterdamse gebouwen en kunstwerken.

We wisselen de gerechten af met de presentatie, dus jullie worden op een leuke manier vermaakt deze avond. Uiteraard kan aan het eind nog even gezellig met elkaar gekletst worden.

Veel plezier!

Programma - indicatie:

18.00 - 18.30 Bijnamen presentatie
18.30 - 19.15 Voorgerecht
19.15 - 20.00 Bijnamen presentatie
20.00 - 21.30 Hoofd- en na gerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Overleg hierover met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Ludieke presentatie van onze professionele bijnamen kenner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 24 personen € 44,50 p.p. excl. BTW
25 - > personen € 41,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan