Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bijnamen diner in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bijnamen diner in Rotterdam

Had u ook al door dat veel gebouwen in Rotterdam de meeste diverse bijnamen hebben gekregen in de loop der jaren? Maasstad Events heeft daar nu een leuk arrangement bij bedacht, want jullie gaan heerlijk dineren in een restaurant naar keuze en tussendoor komt een bedreven bijnamen kenner jullie op een leuke en informele manier op de hoogte stellen van de leukste bijnamen in Rotterdam.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Patatzak, het Potlood en de Koopgoot. Deze zijn natuurlijk wat bekender, maar zo bestaan er honderden andere namen voor Rotterdamse gebouwen en kunstwerken.

We wisselen de gerechten af met de presentatie, dus jullie worden op een leuke manier vermaakt deze avond. Uiteraard kan aan het eind nog even gezellig met elkaar gekletst worden.

Veel plezier!

Programma - indicatie:

18.00 - 18.30 Bijnamen presentatie
18.30 - 19.15 Voorgerecht
19.15 - 20.00 Bijnamen presentatie
20.00 - 21.30 Hoofd- en na gerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar uw wensen worden aangepast. Overleg hierover met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Ludieke presentatie van onze professionele bijnamen kenner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 24 personen € 44,50 p.p. excl. BTW
25 - > personen € 41,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan