Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bijnamen wandeling in Rotterdam

Details over dit uitje

Lekker op stap met een echte Rotterdamse gids die alles weet over de verschillende bijnamen die Rotterdammers hebben bedacht voor de meest markante gebouwen en bezienswaardigheden. De Bijnamen Wandeling van Maasstad Events brengt u "de Peperbus", "de Patatzak", "het Potlood" en nog veel meer grappige bijnamen. Rotterdammers zijn er goed in om de meest pompeuze gebouwen te relativeren met hilarische bewoordingen.

Deze stadswandeling is uitermate geschikt om uw groepsuitje of bedrijfsuitje iets extra's te geven en om het centrum van Rotterdam van A tot Z te ontdekken. Het bekendst in dit verband zijn misschien wel "de Kuip" (niet in de rondleiding opgenomen) en "de Koopgoot", die fantastisch ontworpen winkelloopgraaf waar duizenden Rotterdammers per dag doorheen sjouwen. En wat dacht u van "Kabouter Puntmuts" voor de Blaaktoren, zo zijn er nog wel 1500 andere bijnamen op te noemen.

Onze professionele gids neemt u mee naar het centrum om de grappigste bijnamen aan u mee te nemen. Een heerlijke stadswandeling waarbij de echte Rotterdamse humor en creativiteit voorop staat.

Inclusief:
  • Professionele gids (echte Rotterdammer)
  • Stadswandeling centrum Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Optioneel:

Vind u het leuk om een aandenken mee te geven aan de deelnemers? Dan kan! Voor € 7,50 p.p. excl. BTW kunt u het boekje 'Het Rotterdams ABC' aanschaffen. Dan kunnen alle deelnemers thuis nog eens de bijnamen verder bestuderen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan