Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bijnamen wandeling in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bijnamen wandeling in Rotterdam

Lekker op stap met een echte Rotterdamse gids die alles weet over de verschillende bijnamen die Rotterdammers hebben bedacht voor de meest markante gebouwen en bezienswaardigheden. De Bijnamen Wandeling van Maasstad Events brengt u "de Peperbus", "de Patatzak", "het Potlood" en nog veel meer grappige bijnamen. Rotterdammers zijn er goed in om de meest pompeuze gebouwen te relativeren met hilarische bewoordingen.

Deze stadswandeling is uitermate geschikt om uw groepsuitje of bedrijfsuitje iets extra's te geven en om het centrum van Rotterdam van A tot Z te ontdekken. Het bekendst in dit verband zijn misschien wel "de Kuip" (niet in de rondleiding opgenomen) en "de Koopgoot", die fantastisch ontworpen winkelloopgraaf waar duizenden Rotterdammers per dag doorheen sjouwen. En wat dacht u van "Kabouter Puntmuts" voor de Blaaktoren, zo zijn er nog wel 1500 andere bijnamen op te noemen.

Onze professionele gids neemt u mee naar het centrum om de grappigste bijnamen aan u uit te leggen. Een heerlijke stadswandeling waarbij de echte Rotterdamse humor en creativiteit voorop staat.

Inclusief:
  • Professionele gids (echte Rotterdammer)
  • Stadswandeling centrum Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Optioneel:

Vind u het leuk om een aandenken mee te geven aan de deelnemers? Dan kan! Voor € 7,50 p.p. excl. BTW kunt u het boekje 'Het Rotterdams ABC' aanschaffen. Dan kunnen alle deelnemers thuis nog eens de bijnamen verder bestuderen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan