Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Burlesque workshop in Rotterdam

De workshop Burlesque van Maasstad Events in Rotterdam is klassiek, broeierig. Elke vrouw verandert in een verleidelijke diva!

Geniet met al uw vriendinnen van de instructies van een verleidingskunstenares. Zij kan een stuk meer dan alleen een sexy knipoogje geven!

De verleidingskunstenares gaat u en uw vriendinnen met heel veel bravoure veranderen in opwindende vamps tijdens deze leuke workshop! Perfect voor een uniek uitje met vriendinnen of een vrijgezellenfeestje.

De kunst van de verleiding staat bij Burlesque centraal. De begeleidster gaat u en uw vriendinnen laten zien hoe u samen een sexy choreografie kan opzetten of hoe u een echte 'chairdance' uitvoert. Hiermee zet u de hele ruimte volledig in vuur en vlam!

Natuurlijk kunt u tijdens deze workshop gebruik maken van verschillende accesoires. Handschoentjes, boa's en allerlei andere attributen om uw dans nog klassieker te maken!

Benut uw vrouwelijkheid en kom dichter bij uw sensuele 'eigen'. Beleef deze artistieke stripteaseworkshop in de Maasstad! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele Burlesque trainer
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw hakken mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan