Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque workshop in Rotterdam

Details over dit uitje

De workshop Burlesque van Maasstad Events in Rotterdam is klassiek, broeierig. Elke vrouw verandert in een verleidelijke diva!

Geniet met al uw vriendinnen van de instructies van een verleidingskunstenares. Zij kan een stuk meer dan alleen een sexy knipoogje geven!

De verleidingskunstenares gaat u en uw vriendinnen met heel veel bravoure veranderen in opwindende vamps tijdens deze leuke workshop! Perfect voor een uniek uitje met vriendinnen of een vrijgezellenfeestje.

De kunst van de verleiding staat bij Burlesque centraal. De begeleidster gaat u en uw vriendinnen laten zien hoe u samen een sexy choreografie kan opzetten of hoe u een echte 'chairdance' uitvoert. Hiermee zet u de hele ruimte volledig in vuur en vlam!

Natuurlijk kunt u tijdens deze workshop gebruik maken van verschillende accesoires. Handschoentjes, boa's en allerlei andere attributen om uw dans nog klassieker te maken!

Benut uw vrouwelijkheid en kom dichter bij uw sensuele 'eigen'. Beleef deze artistieke stripteaseworkshop in de Maasstad! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele Burlesque trainer
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw hakken mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan