Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Ranking the Stars diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events gaat u eens lekker verwennen tijdens onze Cocktail-party en Ranking the Stars diner in Rotterdam.

Dat wordt een spoedcursus heerlijke cocktails shaken en daarna met elkaar genieten van een super gezellig Ranking The Stars spel met tussendoor de lekkerste gerechten.

16.30 - 18.00 Cocktailworkshop

Een ervaren cocktailshaker staat voor u klaar om u alle kneepjes bij te brengen van het cocktail shaken tijdens deze leuke workshop. Na enige uitleg van de professional mag u zelf verschillende cocktails brouwen.

Natuurlijk gooien we de cocktails daarna niet weg. Proef elkaar creaties uiteraard ook even.

18.30 - 22.30 Ranking the Stars diner

Heeft u zin in een heerlijk drie gangen diner en om tussen de gerechten door een leuk spel te spelen? Nu kan het! Daarom bedachten wij van Maasstad Events het Ranking The Stars diner. U gaat genieten van een heerlijk drie gangen diner en tussen de gerechten door wordt het Ranking the Stars spel gespeeld dat bekend is van TV. Wat gaan we precies doen? Vooraf krijgt iedere deelnemer vragen toegestuurd. Uit de gegeven antwoorden komen de verschillende rankings. Welke collega kan het beste flirten, wie is een ideale schoonzoon of -dochter? Uiteraard zal onze presentator dit allemaal tijdens het arrangement met jullie doornemen en worden deelnemers gevraagd de antwoorden toe te lichten. Aan het eind van de avond hebben jullie geen geheimen meer voor elkaar en grote kans dat u met buikpijn van het lachen naar huis gaat.

Doet u liever een ander spel tijdens het diner? Dat kan! Vraag onze professionele medewerkers voor de mogelijkheden.

Inclusief:
  • Cocktail Workshop met enthousiaste begeleiding
  • Workshop locatie
  • Quizmaster (tijdens het Ranking the Stars spel)
  • 3 gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Ranking the Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in het centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Ranking the Stars diner? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan