Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Ranking the Stars diner in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Cocktail-party & Ranking the Stars diner in Rotterdam

Maasstad Events gaat u eens lekker verwennen tijdens onze Cocktail-party en Ranking the Stars diner in Rotterdam.

Dat wordt een spoedcursus heerlijke cocktails shaken en daarna met elkaar genieten van een super gezellig Ranking The Stars spel met tussendoor de lekkerste gerechten.

16.30 - 18.00 Cocktailworkshop

Een ervaren cocktailshaker staat voor u klaar om u alle kneepjes bij te brengen van het cocktail shaken tijdens deze leuke workshop. Na enige uitleg van de professional mag u zelf verschillende cocktails brouwen.

Natuurlijk gooien we de cocktails daarna niet weg. Proef elkaars creaties uiteraard ook even.

18.30 - 22.30 Ranking the Stars diner

Heeft u zin in een heerlijk 3-gangen diner en om tussen de gerechten door een leuk spel te spelen? Nu kan het! Daarom bedachten wij van Maasstad Events het Ranking The Stars diner. U gaat genieten van een heerlijk 3-gangen diner en tussen de gerechten door wordt het Ranking the Stars spel gespeeld dat bekend is van TV. Wat gaan we precies doen? Vooraf krijgt iedere deelnemer vragen toegestuurd. Uit de gegeven antwoorden komen de verschillende rankings. Welke collega kan het beste flirten, wie is een ideale schoonzoon of -dochter? Uiteraard zal onze presentator dit allemaal tijdens het arrangement met jullie doornemen en worden deelnemers gevraagd de antwoorden toe te lichten. Aan het eind van de avond hebben jullie geen geheimen meer voor elkaar en grote kans dat u met buikpijn van het lachen naar huis gaat.

Doet u liever een ander spel tijdens het diner? Dat kan! Vraag onze professionele medewerkers voor de mogelijkheden.

Inclusief:
  • Cocktail Workshop met enthousiaste begeleiding
  • Workshop locatie
  • Quizmaster (tijdens het Ranking the Stars spel)
  • 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Ranking the Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in het centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Ranking the Stars diner? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan