Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Rotterdam

Speel het virtuele stadsspel 'The Wedding Planner' dwars door het centrum van Rotterdam en laat u vervolgens verwennen tijdens de Cocktailworkshop van Maasstad Events.

14.00 - 16.00 The Wedding Planner

Het huwelijk is bijna daar, maar nu blijkt dat de ceremoniemeester er een behoorlijke puinhoop van heeft gemaakt. Voor de bruiloft is vrijwel niets geregeld en daarom is het aan jullie om deze dag alsnog onvergetelijk te maken!

Dit virtuele stadsspel wordt in teamverband gespeeld in het centrum van Rotterdam. De tablet zal jullie door de stad leiden.

Het doel van het spel is zo veel mogelijk munten te verzamelen om vervolgens verschillende zaken te regelen en de benodigdheden te kopen voor de bruiloft. Wat dacht u van de jurk, de taart, de ringen en nog veel meer.. Deze producten moeten na de aankoop op het stadhuis of de feestlocatie geleverd worden. Er is geen tijd te verliezen!

Door de virtuele figuren in het spel wordt het gehele verhaal nog spectaculairder, wat dacht u van een fotograaf, een limousine chauffeur en de vele exen van de bruid en de bruidegom. Deze exen kunnen het grote feest nog wel eens helemaal verpesten.. Opletten dus!

16.00 - 17.30 Cocktailworkshop

Onder begeleiding van een professionele cocktailshaker gaat u leren de perfecte cocktail te shaken. Na de uitleg van de cocktail expert kunt u dit nieuwe talent meteen in de praktijk brengen!

Uiteraard gaan we de cocktails niet helemaal zelf opdrinken, neem ook een nipje van elkaars cocktail.. Wie is de beste shaker onder het gezelschap?

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Cocktailworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan