Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Rotterdam

Details over dit uitje

Speel het virtuele stadsspel 'The Wedding Planner' dwars door het centrum van Rotterdam en laat u vervolgens verwennen tijdens de Cocktailworkshop van Maasstad Events.

14.00 - 16.00 The Wedding Planner

Het huwelijk is bijna daar, maar nu blijkt dat de ceremoniemeester er een behoorlijke puinhoop van heeft gemaakt. Voor de bruiloft is vrijwel niets geregeld en daarom is het aan jullie om deze dag alsnog onvergetelijk te maken!

Dit virtuele stadsspel wordt in teamverband gespeeld in het centrum van Rotterdam. De tablet zal jullie door de stad leiden.

Het doel van het spel is zo veel mogelijk munten te verzamelen om vervolgens verschillende zaken te regelen en de benodigdheden te kopen voor de bruiloft. Wat dacht u van de jurk, de taart, de ringen en nog veel meer.. Deze producten moeten na de aankoop op het stadhuis of de feestlocatie geleverd worden. Er is geen tijd te verliezen!

Door de virtuele figuren in het spel wordt het gehele verhaal nog spectaculairder, wat dacht u van een fotograaf, een limousine chauffeur en de vele exen van de bruid en de bruidegom. Deze exen kunnen het grote feest nog wel eens helemaal verpesten.. Opletten dus!

16.00 - 17.30 Cocktailworkshop

Onder begeleiding van een professionele cocktailshaker gaat u leren de perfecte cocktail te shaken. Na de uitleg van de cocktail expert kunt u dit nieuwe talent meteen in de praktijk brengen!

Uiteraard gaan we de cocktails niet helemaal zelf opdrinken, neem ook een nipje van elkaars cocktail.. Wie is de beste shaker onder het gezelschap?

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Cocktailworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan