9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Rotterdam

Details over dit uitje

De GPS Fietspuzzeltocht van Maasstad Events is Rotterdam onveilig maken op de fiets en in teams opdrachten uitvoeren. Een geweldige speurtocht dus!

Het spel wordt gespeeld in verschillende teams, dat zorgt natuurlijk voor een flinke battle tussen de teams! Wie heeft er aan het eind de meeste opdrachten goed volbracht? Gelukkig hoeft u dit niet onderling uit te vechten, daar is de Maasstad begeleider voor!

De locaties van de opdrachten zijn heel eenvoudig te vinden. Gemakkelijk? Nee natuurlijk niet! Het GPS-apparaat die u meekrijgt zal de richting hemelsbreed aangeven. Aan u en uw gezelschap dus om uit te dokteren hoe jullie moeten fietsen. Eenmaal aangekomen bij de volgende locatie zorgt het opdrachtenboekje ervoor dat de kennis van Rotterdam getest wordt.

Aan het eind van de GPS puzzeltocht komt iedereen bij elkaar in een gezellige Rotterdamse gelegenheid. U kunt daar genieten van een drankje en daar wordt ook het beste team uitgeroepen door de begeleider. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS apparaat
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan