Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cognac Proeverij in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Cognac Proeverij in Rotterdam

Cognac, wat is het en waar komt het vandaan? Tijdens deze gezellige cognac proeverij van Maasstad Events in Rotterdam weet u eindelijk weer eens wat u drinkt!

De drank is afkomstig uit de streek rond de gelijknamige Franse stad. Deze streek beslaat de departementen Charente en Charente-Maritime (regio Poitou-Charentes). Maar dan begint het pas, want niet elke cognac is hetzelfde en heeft hetzelfde percentage alcohol.

In een gezellige proeverij in het centrum van Rotterdam laten wij u en uw gezelschap ongeveer zeven diverse smaken cognac proeven. Uiteraard wordt dit alles voorzien van geinformeerd commentaar van een professionele cognacexpert, die soms ook wat te diep in het glaasje kijkt.

Wist u dat op het etiket van een fles cognac niet alleen het huis staat aangegeven, maar ook de tijd dat het distillaat gerijpt is? Voortaan zult u nooit meer zomaar een fles cognac bij de slijterij uit de schappen trekken! Deelnemen aan deze tongstrelende rondleiding door de wondere wereld van de cognac maakt van u een echte cognacexpert par excellence!

Perfect geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Inclusief:
  • Professionele cognacexpert
  • Proeverij van ongeveer 7 verschillende soorten cognac
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorge

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan