Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cognac Proeverij in Rotterdam

Details over dit uitje

Cognac, wat is het en waar komt het vandaan? Tijdens deze gezellige cognac proeverij van Maasstad Events in Rotterdam weet u eindelijk weer eens wat u drinkt!

De drank is afkomstig uit de streek rond de gelijknamige Franse stad. Deze streek beslaat de departementen Charente en Charente-Maritime (regio Poitou-Charentes). Maar dan begint het pas, want niet elke cognac is hetzelfde en heeft hetzelfde percentage alcohol.

In een gezellige proeverij in het centrum van Rotterdam laten wij u en uw gezelschap ongeveer zeven diverse smaken cognac proeven. Uiteraard wordt dit alles voorzien van geinformeerd commentaar van een professionele cognacexpert, die soms ook wat te diep in het glaasje kijkt.

Wist u dat op het etiket van een fles cognac niet alleen het huis staat aangegeven, maar ook de tijd dat het distillaat gerijpt is? Voortaan zult u nooit meer zomaar een fles cognac bij de slijterij uit de schappen trekken! Deelnemen aan deze tongstrelende rondleiding door de wondere wereld van de cognac maakt van u een echte cognacexpert par excellence!

Perfect geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Inclusief:
  • Professionele cognacexpert
  • Proeverij van ongeveer 7 verschillende soorten cognac
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorge

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan