Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Rotterdam

Details over dit uitje

Het Stand-Up Comedy Diner is een avondarrangement met stand up comedy en een overheerlijk diner in Rotterdam. Dé plek om met vrienden of collega's te dineren!

Dit speciale uitje heeft zeker geen gebrek aan humor. Jullie . Ze rijgen de grappen, grollen en humoristische woordspelingen snel aan elkaar. Uw lachspieren worden tijdens deze avond zonder twijfel op de proef gesteld!

Deze conferenciers brengen hun grappen en grollen in plat Rotterdams, maar wel zo dat iedereen het natuurlijk kan verstaan. U zult uw best moeten doen het niet uit te proesten van het lachen! Het is een hilarisch programma met culinaire verwennerij en daverende dijenkletsers.

Dit programma is uitstekend geschikt voor een ontspannen familie-uitje, bedrijfsfeest of uitstapje met vrienden of vriendinnen! Laat uw wensen aan onze medewerkers weten, want overal valt een mouw aan te passen.

Inclusief:
  • 3-gangen diner (of buffet op aanvraag)
  • Professionele comedian
  • Locatie in het centrum van Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan