Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner Game in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy Winter Dinner Game in Rotterdam

Culinair genieten en opdrachten doen in de buitenlucht, dat is de Crazy Dinner Winter Game van Maasstad Events in Rotterdam!

Een originele sneeuwpop maken, of optreden als bibberende straatmuzikant? Wat zal het worden?

Tussen het spel door eet u in drie verschillende restaurants een ander heerlijk gerecht!

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap gaan jullie in teams de culinaire Maasstad veroveren! U gaat van restaurant naar restaurant en doet ondertussen nog een aantal hilarische en potsierlijke opdrachten! Het straatje schoonvegen van de burgemeester bijvoorbeeld (letterlijk). Alle opdrachten komen door per telefoon. Het adres van het volgende eetfestijn ontbreekt natuurlijk ook niet!

Uiteraard krijgt u een digitale videocamera mee om alles tijdens het spel te kunnen vastleggen voor het nageslacht. Vervolgens schuift u aan in het volgende etablissement om het hoofdgerecht te verorberen. In het laatste restaurant komt iedereen weer op de afgesproken tijd bij elkaar om het nagerecht van commentaar te voorzien en het winnende team de welverdiende hoofdprijs te overhandigen, een medaille voor ieder lid van het beste team!

Natuurlijk zijn er altijd nog de video´s om het één en ander te verifiëren, dus vals spelen gaat u niet lukken! Brrr... het zijn barre tijden, maar wel erg leuk!

Inclusief:
  • 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Crazy filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Dinner? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan