Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Culinair genieten en opdrachten doen in de buitenlucht, dat is de Crazy Dinner Winter Game van Maasstad Events in Rotterdam!

Een originele sneeuwpop maken, of optreden als bibberende straatmuzikant? Wat zal het worden?

Tussen het spel door eet u in drie verschillende restaurants een ander heerlijk gerecht!

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap gaan jullie in teams de culinaire Maasstad veroveren! U gaat van restaurant naar restaurant en ondertussen doet nog een aantal hilarische en potsierlijke opdrachten! Het straatje schoonvegen van de burgemeester bijvoorbeeld (letterlijk). Alle opdrachten komen door per telefoon. Het adres van het volgende eetfestijn ontbreekt daar natuurlijk ook niet bij!

Uiteraard krijgt u een digitale videocamera mee om alles tijdens het spel te kunnen vastleggen voor het nageslacht. Vervolgens schuift u aan in het volgende etablissement om het hoofdgerecht te verorberen. In het laatste restaurant komt iedereen weer op de afgesproken tijd bij elkaar om het nagerecht van commentaar te voorzien en het winnende team de welverdiende hoofdprijs te overhandigen, een medaille voor ieder lid van het beste team!

Natuurlijk zijn er altijd nog de video´s om het één en ander te verifiëren, dus vals spelen gaat u niet lukken! Brrr... het zijn barre tijden, maar wel erg leuk!

Inclusief:
  • 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Crazy filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Dinner? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan