Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Dinner Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Een hypermodern, virtueel spel in Rotterdam met GPS, gecombineerd met een 3-gangen diner in Rotterdam. Beleef de Crime City Dinner van Maasstad Events gecombineerd met een heerlijk 3-gangen diner in verschillende restaurants.

Kruip in de huid van een crimineel en versla de concurrenten!

Hoe werkt de Crime City Game? Het doel van dit spel is vrij eenvoudig: probeer zo veel mogelijk buit te verzamelen. Jullie terroriseren het centrum van Rotterdam, verzamelen wapens en kraken kluizen. Schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven! Wordt u samen met uw handlangers een beruchte straatbende? Uiteraard is de politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer jullie opgepakt worden zullen jullie de politie moeten omkopen met de welverdiende buit. Contact via de portofoons is erg belangrijk, want zo kunt u gevaren op tijd signaleren en de buit zo snel mogelijk laten groeien.

De game is een perfecte combinatie van spel en ontspanning, want u gaat niet met een lege maag naar huis! Tijdens dit spannende spel kunt u al uw energie kwijt en halverwege zult u genieten van een heerlijk hoofdgerecht. De avond wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking en een voortreffelijk dessert om uw vinger bij af te likken!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crime City Dinner Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crime City Dinner Game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan