Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Dinner Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Een hypermodern, virtueel spel in Rotterdam met GPS, gecombineerd met een 3-gangen diner, waarbij u verschillende restaurants bezoekt.

Naast het Empire City Game spel hebben wij ook de Crime City Dinner Game beschikbaar! Bent u er klaar voor?

Tijdens het Empire City Game spel bent u de manager van een vastgoedkantoor met één opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille te krijgen. Als uw team slimmer en sneller is dan de concurrent, dan zal uw bankrekening het snelst groeien! Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U krijgt samen met uw teamleden meerdere portofoons en GPS tablets mee. Op de tablet kunt u een plattegrond van de stad zien, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrent, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit, stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

De game is een perfecte combinatie van spel en ontspanning, want u gaat niet met een lege maag naar huis! Tijdens dit spel kunt u al uw energie kwijt en geniet u tevens van een heerlijk 3-gangen diner. De avond wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking en een voortreffelijk dessert om uw vinger bij af te likken! Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Empire City Dinner Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Empire City Dinner Game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan