Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner in Rotterdam

Details over dit uitje

Het Get The Picture Dinner van Maasstad Events is voor gezelschappen die willen genieten van lekker eten in combinatie met een fotospeurtocht in Rotterdam!

We starten de avond met een heerlijk voorgerecht. Zodra jullie allemaal uitgegeten zijn, staan de begeleiders voor u klaar om u te verwelkomen. Vervolgens wordt uw gezelschap verdeeld in een aantal teams. Elke team ontvangt een routekaart, een boekje met opdrachten en een fotocamera om uw stadswandeling door de binnenstad van Rotterdam vast te leggen.

Na elke foto-opdrachtenronde komt u bij de begeleider terug voor een volgend gerecht. U leert door middel van het spel de schitterende binnenstad van Rotterdam goed kennen. U kunt natuurlijk ook altijd wat foto's schieten van hilarische momenten tijdens het spel. Wij houden u niet tegen!

Tijdens het nagerecht zal het beste team de enige echte hoofdprijs in ontvangst nemen onder genot van een verrukkelijk dessert! Veel succes!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner (in 3 restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf de foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan