Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get The Picture Dinner in Rotterdam

Het Get The Picture Dinner van Maasstad Events is voor gezelschappen die willen genieten van lekker eten in combinatie met een fotospeurtocht in Rotterdam!

We starten de avond met een heerlijk voorgerecht. Zodra jullie allemaal uitgegeten zijn, staan de begeleiders voor u klaar om u te verwelkomen. Vervolgens wordt uw gezelschap verdeeld in een aantal teams. Elke team ontvangt een routekaart, een boekje met opdrachten en een fotocamera om uw stadswandeling door de binnenstad van Rotterdam vast te leggen.

Na elke foto-opdrachtenronde komt u bij de begeleider terug voor een volgend gerecht. U leert door middel van het spel de schitterende binnenstad van Rotterdam goed kennen. U kunt natuurlijk ook altijd wat foto's schieten van hilarische momenten tijdens het spel. Wij houden u niet tegen!

Tijdens het nagerecht zal het beste team de enige echte hoofdprijs in ontvangst nemen onder genot van een verrukkelijk dessert! Veel succes!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner (in 3 restaurants naar keuze)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf de foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan