9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u een ontspannen uitje voor een sportieve groep? Maasstad Events biedt u De Grote Sportquiz. Een afwisselende quiz in een leuke locatie in Rotterdam!

Een vleugje ‘Ik Hou van Holland’ door de quiz zal zorgen voor een geweldige ervaring!

In teams zal de strijd worden aangegaan. De quiz zal voor het grootste deel in het teken staan van Nederlandse sporters en sportprestaties. Denk aan de Elfstedentocht en de Olympische Spelen. De moeilijkheidsgraad kan worden aangepast naar uw wens!

Om de sfeer te verhogen zijn er verschillende rondes bedacht. Het hilarische onderdeel ‘Nederlandse sporters raden’ en de ronde ‘petje op, petje af’ mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens deze ludieke quiz! Het beste team zal onderling in de bloedstollende finale strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Wie wordt er gekroond tot echte sportkenner!?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Locatie
  • Oranje-attributen
  • Prijs voor de beste sportkenner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan