Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Brunch Game in Rotterdam

Details over dit uitje

Maak in Rotterdam kennis met de Empire City Brunch Game van Maasstad Events. Een virtueel GPS spel gecombineerd met een brunch in drie verschillende restaurants.

Wat gaan we doen tijdens het spel? Jullie zijn de managers van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in jullie portefeuille krijgen. Dat klinkt vrij gemakkelijk, maar er zitten nog wel een paar haken en ogen aan. Zijn jullie slimmer en sneller dan de concurrentie? Ontwikkelen jullie je tot de Donald Trump van de Lage Landen?

De teams krijgen een aantal GPS tablets en portofoons mee. Op de tablet ziet u een plattegrond van Rotterdam. Hierop is jullie team, maar ook de concurrentie te volgen. Door de verschillende aangegeven gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander jullie team insluit stelen ze geld van uw rekening. Naast dat gevaar liggen er nog veel meer gevaren op de loer. U zult tijdens het spel dus niet stilzitten.

Uiteraard zorgen wij ook voor enige ontspanning. Wij verzorgen drie restaurants waar jullie iedere keer een stop maken om weer even op te laden voor de volgende spelronde. Bij het nagerecht sluiten we het spel af met de bekendmaking van de winnaars van het spel!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan