Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Lunch Game in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Empire City Lunch Game in Rotterdam

Maak in Rotterdam kennis met de Empire City Lunch Game van Maasstad Events. Een virtueel GPS spel gecombineerd met een Lunch in drie verschillende restaurants.

Wat gaan we doen tijdens het spel? Jullie zijn de managers van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in jullie portefeuille krijgen. Dat klinkt vrij gemakkelijk, maar er zitten nog wel een paar haken en ogen aan. Zijn jullie slimmer en sneller dan de concurrentie? Ontwikkelen jullie je tot de Donald Trump van de Lage Landen?

De teams krijgen een aantal GPS tablets en portofoons mee. Op de tablet ziet u een plattegrond van Rotterdam. Hierop is jullie team, maar ook de concurrentie te volgen. Door de verschillende aangegeven gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander jullie team insluit stelen ze geld van uw rekening. Naast dat gevaar liggen er nog veel meer gevaren op de loer. U zult tijdens het spel dus niet stilzitten.

Uiteraard zorgen wij ook voor enige ontspanning. Wij verzorgen drie restaurants waar jullie iedere keer een stop maken om weer even op te laden voor de volgende spelronde. Bij het nagerecht sluiten we het spel af met de bekendmaking van de winnaars van het spel!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen Lunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan