9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Excursie naar de Maeslandkering

Details over dit uitje

De bustour naar de Maeslandkering van Maasstad Events in Rotterdam brengt u naar dit beroemde staaltje techniek dat ons kikkerlandje beschermt tegen het water.

Tijdens dit bezoek krijgt uw gezelschap allerlei informatie over de Maeslandkering en het waterbeheer in Zuid-Holland. Met de laatste stormen in het achterhoofd is het zeker geen slecht idee om tijdens een groepsuitje of familie-uitje de waterhuishouding eens aan een nader onderzoek te onderwerpen. Want hoe goed zijn we eigenlijk beschermd tegen het wassende water?

Na de tour met bus en het bezoek aan het bezoekerscentrum, stoppen we op de terugweg bij de Euromast voor een stevige lunch. Maar eerst heten wij u welkom in het Keringhuis. Sinds de opening in 1996 hebben al bijna 1,2 miljoen bezoekers hier het gevecht tegen het water gevolgd.

In 2010 is de expositie helemaal vernieuwd. U leert hier alles over de slimme waterkeringen waar uw belastingcentjes ook aan worden besteed. Prima stek om uw groepsuitje te beginnen! Ontdek alles over engineering, stormvloedkeringen, waterstanden en statistieken!

Daarna rijden we weer terug het vaste land op richting de Euromast, waar wij u verwennen met een lekkere lunch en waar u met mooi weer de Noordzeekust in de verte ziet liggen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Bezoek aan de Maeslandkering in Hoek van Holland
  • Rondleiding in de Maeslandkering
  • Privé touringcar
  • Entree Euromast
  • Broodjeslunch op de Euromast
  • Te boeken op een dag of tijdstip dat u uitkomt!

Programma-indicatie:

10.00 - 10.45 uur Transfer vanuit Rotterdam
10.45 - 12.15 uur Bezoek Maeslandkering
12.15 - 12.45 uur Transfer naar Rotterdam
12.45 - 14.30 uur Lunch en bezoek aan de Euromast

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam. Bekijk ook onze andere uitjes Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan