Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Excursie naar de Maeslandkering

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Excursie naar de Maeslandkering

De bustour naar de Maeslandkering van Maasstad Events in Rotterdam brengt u naar dit beroemde staaltje techniek dat ons kikkerlandje beschermt tegen het water.

Tijdens dit bezoek krijgt uw gezelschap allerlei informatie over de Maeslandkering en het waterbeheer in Zuid-Holland. Met de laatste stormen in het achterhoofd is het zeker geen slecht idee om tijdens een groepsuitje of familie-uitje de waterhuishouding eens aan een nader onderzoek te onderwerpen. Want hoe goed zijn we eigenlijk beschermd tegen het wassende water?

Na de tour met bus en het bezoek aan het bezoekerscentrum, stoppen we op de terugweg bij de Euromast voor een stevige lunch. Maar eerst heten wij u welkom in het Keringhuis. Sinds de opening in 1996 hebben al bijna 1,2 miljoen bezoekers hier het gevecht tegen het water gevolgd.

In 2010 is de expositie helemaal vernieuwd. U leert hier alles over de slimme waterkeringen waar uw belastingcentjes ook aan worden besteed. Prima stek om uw groepsuitje te beginnen! Ontdek alles over engineering, stormvloedkeringen, waterstanden en statistieken!

Daarna rijden we weer terug het vaste land op richting de Euromast, waar wij u verwennen met een lekkere lunch en waar u met mooi weer de Noordzeekust in de verte ziet liggen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Bezoek aan de Maeslandkering in Hoek van Holland
  • Rondleiding in de Maeslandkering
  • Privé touringcar
  • Entree Euromast
  • Broodjeslunch op de Euromast
  • Te boeken op een dag of tijdstip dat u uitkomt!

Programma-indicatie:

10.00 - 10.45 uur Transfer vanuit Rotterdam
10.45 - 12.15 uur Bezoek Maeslandkering
12.15 - 12.45 uur Transfer naar Rotterdam
12.45 - 14.30 uur Lunch en bezoek aan de Euromast

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam. Bekijk ook onze andere uitjes Rotterdam.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan