9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour in Rotterdam

Details over dit uitje

De fietsrondleiding van Maasstad Events in Rotterdam is een gezellig en sportief uitje voor iedereen die wat meer te weten wilt komen over het echte 'Manhattan aan de Maas'.

Met een professionele gids gaat u op stap over de Coolsingel, de Erasmusbrug en richting de Kop van Zuid, waar het misschien even doortrappen is tijdens uw ontspannen groepsuitje met familie, vrienden of collega's.

Al uw inspanningen worden beloond als u de schitterende vergezichten over de Maas bereikt. Ondertussen vertelt onze gids van alles over de mooie bezienswaardigheden waar u langs komt. Er is genoeg te zien en te beleven in en om het centrum van de stad.

Wilt u een speciale rondleiding over de Kop van Zuid of wilt u nu juist het centrum van Rotterdam bekijken? Onze gidsen zijn flexibel, dus u mag het zeggen. Wij stellen uiteraard een route samen, maar u kunt uw ideeën natuurlijk aan ons doorgeven! Ook als u na de fietstocht lekker wilt lunchen of dineren geven wij u het beste advies dat u zich maar kunt wensen!

Inclusief
  • Comfortabele fietsen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Rotterdam with a professional tourguide?:

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Rotterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan