Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Rotterdam Diner

Details over dit uitje

Ga als echte detectives op pad en los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Rotterdam Diner van Maasstad Events! Uiteraard is dat niet het enige, jullie krijgen ook nog eens een heerlijk drie gangen diner geserveerd in drie verschillende restaurants. Vandaag gaan we op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap. Tijdens deze spannende speurtocht gaan jullie op zoek naar de moordenaar en het moordwapen. Is jullie onderzoeksteam klaar voor deze zoektocht?

Flikken Rotterdam is uitermate geschikt voor teambuilding. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende onderzoeksteams die allemaal hetzelfde dossier mee krijgen. Via verschillende opdrachten zullen jullie meer informatie krijgen over het moordwapen, de moordenaar en de moordlocatie.

Is het wederom de bekendste huurmoordenaar van Rotterdam? Jullie doen zelf een eigen sporenonderzoek en weten aan de hand van de verschillende clue’s hopelijk het mysterie te ontmaskeren.....

Tijdens het dessert zal jullie begeleider checken of het dossier afgesloten kan worden doordat de moordenaar achterhaald is.

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Flikken game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Flikken game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan