Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gin Tonic Proeverij in Rotterdam

Details over dit uitje

Op zoek naar een gezellig uitje in Rotterdam samen met vrienden of collega’s? De Gin-Tonic Proeverij van Maasstad Events is dé stimulans voor een gezellige avond of middag. Tijdens de proeverij maken jullie kennis met onze professionele bartenders en cocktailspecialisten die alles weten over dit populaire drankje. Bovendien kan je deze proeverij combineren met een stevige lunch of een uitgebreid diner.

Wij verwelkomen jullie op een gezellige locatie in centrum Rotterdam. Uiteraard beginnen we eerst met wat uitleg over de twee dranken die in een bepaalde verhouding moeten worden gemixt. ‘Gin-Tonic’ werd al geïntroduceerd in de achttiende eeuw door het leger van de Britse Oost-Indië Compagnie. Vroeger werden kruiden gezien als medicatie, de in Tonic aanwezig stof Kinine was zelfs een bewezen antistof tegen Malaria. Tot zover de achtergrond, nu nog een paar Gin & Tonic’s achteroverslaan om de smaak echt tot je door te laten dringen. Ja, lekker, doe er nog maar één.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Proeverij van diverse gin-tonic’s
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:
  • Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan