9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Borrelcruise in Rotterdam

Details over dit uitje

Zoekt nog een goed alternatief voor een gezellige borrel, als onderdeel van uw dagje uit in Rotterdam? Reserveer dan de Grote Groepen Borrelcruise van Maasstad Events!

De Grote Groepen Borrelcruise van Maasstad Events maakt uw evenement of groepsuitje helemaal af met een feestelijke borrel aan boord van één onze comfortabele schepen. Of u nu een zakelijk event feestelijk wilt afsluiten met een rondvaart of een dagje uit met de gehele familie gezellig wilt vieren, ons comfortabele schip ligt voor u klaar.

De Borrelcruise rondvaart is van alle gemakken voorzien. U kunt in overleg kiezen voor wat extra entertainment aan boord. U zegt het maar, vrijwel alles is mogelijk! Geniet van het schitterende uitzicht van de Maasstad en de prachtige gebouwen, reusachtige kranen en schepen waar u langs vaart.

Deze Borrelcruise in Rotterdam kan geheel op basis van uw wensen en voorkeuren worden vormgegeven. Van de late namiddag tot in de avond, wij varen uw voltallige gezelschap door een van de mooiste havens van Europa en leveren iedereen weer netjes op de kade af.

Dit arrangement is exclusief drank

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Hapjes

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Uiteraard kunt u deze vaartocht ook combineren met allerlei andere Grote Groepsuitjes van Maastad Events. Combineer uw Grote Groepen Borrelcruise bijvoorbeeld met een vooraf georganiseerde stadswandeling door Rotterdam!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan