Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Borrelcruise in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Borrelcruise in Rotterdam

Zoekt nog een goed alternatief voor een gezellige borrel, als onderdeel van uw dagje uit in Rotterdam? Reserveer dan de Grote Groepen Borrelcruise van Maasstad Events!

De Grote Groepen Borrelcruise van Maasstad Events maakt uw evenement of groepsuitje helemaal af met een feestelijke borrel aan boord van één onze comfortabele schepen. Of u nu een zakelijk event feestelijk wilt afsluiten met een rondvaart of een dagje uit met de gehele familie gezellig wilt vieren, ons comfortabele schip ligt voor u klaar.

De Borrelcruise rondvaart is van alle gemakken voorzien. U kunt in overleg kiezen voor wat extra entertainment aan boord. U zegt het maar, vrijwel alles is mogelijk! Geniet van het schitterende uitzicht van de Maasstad en de prachtige gebouwen, reusachtige kranen en schepen waar u langs vaart.

Deze Borrelcruise in Rotterdam kan geheel op basis van uw wensen en voorkeuren worden vormgegeven. Van de late namiddag tot in de avond, wij varen uw voltallige gezelschap door een van de mooiste havens van Europa en leveren iedereen weer netjes op de kade af.

Dit arrangement is exclusief drank

Inclusief:
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Hapjes

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Uiteraard kunt u deze vaartocht ook combineren met allerlei andere Grote Groepsuitjes van Maastad Events. Combineer uw Grote Groepen Borrelcruise bijvoorbeeld met een vooraf georganiseerde stadswandeling door Rotterdam!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan