Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Dinnerboat in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u met een groter gezelschap lekker in de avonduren een ontspannen rondvaart maken? Boek dan de Grote Groepen Dinnerboat van Maasstad Events!

Maasstad Events heeft een prachtige Dinnerboat in Rotterdam voor u klaar liggen. Verken de grootste haven van Europa en boek dit gezellige maritieme vaararrangement voor uw feesten, bruiloften en partijen! Geniet van de lekkerste gerechten die voor u zijn bereid.

Ook als u met tientallen collega's of zakelijke kennissen de haven wilt verkennen, is onze Dinnerboat een prima alternatief. De comfortabele boot is van alle gemakken voorzien. U kunt in overleg kiezen voor een buffet dat u het meest geschikt vindt voor deze geweldige avond. U zegt het maar, vrijwel alles is mogelijk! Maasstad Events organiseert uw rondvaart in Rotterdam van A tot Z, geheel volgens uw wensen en voorkeuren.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Compleet verzorgd buffet
  • Bediening aan boord

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan