Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tango workshop in Rotterdam

Details over dit uitje

Wilt u echt Argentijns leren dansen? Bij Maasstad Events in Rotterdam zorgen wij voor een super leuke Workshop Tango Dansen, met een professionele instructeur.

Een interessante dansworkshop waar alle onderdelen van de Tango voor worden gedaan, zodat u daarna zelf snel aan de slag kan.

Inmiddels is sinds het ontstaan van deze Argentijse dans het één en ander verandert. Toch is deze dans nog steeds tijdloos en sensueel, een prachtige dans waar geen enkele andere ballroomdans echt aan kan tippen. Na de workshop kunt u uw partner opnieuw versieren, met de Tango waar u net alle kneepjes van heeft geleerd!

De workshop is leuk om te doen voor iedereen die eens nader aan de Tango wilt ruiken, of zijn stijl wilt perfectioneren. Als beginner kan je dus ook bij deze workshop prima uit de voeten.

Met een beetje fantasie en liefde voor de muziek brengen wij u terug naar een bruisende nachtclub in La Boca Buenos Aires, eind jaren dertig, waar de vurige en sensuele Tango de perfectie bereikte.

Inclusief:
  • Professionele dansbegeleiding
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan