9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Lunch in Rotterdam

Details over dit uitje

De knotsgekke Ik hou van Holland lunch kunt u in het centrum van Rotterdam spelen. Met verschillende teams strijden om de hoofdprijs en de eer? Nu kan het!

Maasstad Events verzorgt een heerlijk lunch en tussendoor spelen jullie de super leuke ‘Ik hou van Holland’ quiz. Uiteraard zorgen wij voor een feestelijke aankleding en oranje attributen. Beantwoord de leukste vragen, maak grappen en grollen en doe gerust de polonaise. De quizmaster praat de hele avond aan elkaar en helpen de teams in hun zoektocht naar grappige Hollandse weetjes, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Speel nu dit knotsgekke spel het gehele jaar door met de bekende ‘Ik hou van Holland’ lunch! Welke BN-er heeft onlangs weer en poliep voor z’n kiezen gehad (de poliepen regen houd maar niet op) en welke hit van Marco Borsato heeft het langste op nummer 1 gestaan? Beleef de leukste quiz van Nederland in hartje Rotterdam!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan