Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Quizzen en koken

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ik hou van Holland Quizzen en koken

De ultieme combinatie van gezelligheid, meligheid en genieten van de meest heerlijke gerechten! Tijdens de Ik Hou van Holland Kook Combo van Maasstad Events maken we van jullie groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest een supergezellig event. Voor de kookworkshop gaan jullie gewoon een volwaardige Ik Hou van Holland Quiz spelen met...je raadt het al....muziekfragmenten van Hollandse publiekstrekkers, ludieke vragen over BN-ers en tal van andere onderdelen. Koken op z'n Rotterdams doe je gewoon oergezellig!

Deze combo van Maastad Events is het ideale event om je vrijgezellenfeestje of groepsuitje in Rotterdam wat extra's te geven. Eindelijk leer je eens kwalitatieve gerechten te koken, zodat je niet langer meer frikadellen uit de muur hoeft te trekken. Wel echt Rotterdams, maar niet zo gezond! Onze chef staat jullie tijdens het koken terzijde om hier en daar wat adviezen te geven.

De unieke Ik Hou van Holland Kook Combo wordt georganiseerd in hartje Rotterdam en is op elke dag te boeken! Komt 't zien en kom 't vooral proeven! Neem je vrienden of collega's mee en maak er een Rotterdamse topdag van!

Programma-indicatie:

16.00 - 18.00 Ik hou van Holland Quiz
18.30 - 22.30 Kookworkshop

Inclusief:
  • Kookworkshop onder enthousiaste begeleiding
  • Enthousiaste quizmaster
  • Spelbenodigdheden
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Op elke dag bij Maasstad Events te boeken!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement van Maasstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan