9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Quizzen en koken

Details over dit uitje

De ultieme combinatie van gezelligheid, meligheid en genieten van de meest heerlijke gerechten! Tijdens de Ik Hou van Holland Kook Combo van Maasstad Events maken we van jullie groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest een supergezellig event. Voor de kookworkshop gaan jullie gewoon een volwaardige Ik Hou van Holland Quiz spelen met...je raadt het al....muziekfragmenten van Hollandse publiekstrekkers, ludieke vragen over BN-ers en tal van andere onderdelen. Koken op z'n Rotterdams doe je gewoon oergezellig!

Deze combo van Maastad Events is het ideale event om je vrijgezellenfeestje of groepsuitje in Rotterdam wat extra's te geven. Eindelijk leer je eens kwalitatieve gerechten te koken, zodat je niet langer meer frikadellen uit de muur hoeft te trekken. Wel echt Rotterdams, maar niet zo gezond! Onze chef staat jullie tijdens het koken terzijde om hier en daar wat adviezen te geven.

De unieke Ik Hou van Holland Kook Combo wordt georganiseerd in hartje Rotterdam en is op elke dag te boeken! Komt 't zien en kom 't vooral proeven! Neem je vrienden of collega's mee en maak er een Rotterdamse topdag van!

Programma-indicatie:

16.00 - 18.00 Ik hou van Holland Quiz
18.30 - 22.30 Kookworkshop

Inclusief:
  • Kookworkshop onder enthousiaste begeleiding
  • Enthousiaste quizmaster
  • Spelbenodigdheden
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Op elke dag bij Maasstad Events te boeken!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement van Maasstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan