Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Rotterdam

Details over dit uitje

Maasstad Events neemt u tijdens het winteruitje Ik hou van Holland Winter Dinerspel mee naar hartje Rotterdam. Tijd voor feest!

In navolging van 'Ik hou van Holland', de show op televisie, gaat u lekker genieten van Hollandse hits en een heerlijke 3-gangen diner, tijdens dit Diner Dansant.

Onder het genot van een lekker drankje begint het spel met de eerste quizronde waarin de teams worden getest op kennis over echte superbekende Hollandse hits! Eerst dan toch maar even van het heerlijke 3-gangen diner smullen voordat jullie volledig uit jullie dak kunnen gaan!

Uiteraard kunt u altijd in overleg zelf een menu samen stellen. De kok zorgt voor het lekkerste diner, die u in gedachte heeft. Geniet van de swingende muziek en de professionele, maar o zo gezellig quizmaster!

Verschillende spelrondes worden tot een goed einde gebracht waarna de enige echte hoofdprijs wordt uitgereikt aan het beste team! U gaat naar huis met een deuntje in uw oren en een echte Rotterdamse kijk op het leven! Veel plezier en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Professionele Quizmaster
  • Uitgebreid winters-3 gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Rotterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan