Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jeneverproeverij in Rotterdam

Details over dit uitje

Oh die heerlijke drap die uit een jeneverbes komt....De echte jeneverkenner kan zijn hart ophalen tijdens deze Jeneverproeverij van Maasstad Events in Rotterdam.

Samen met een professionele jeneverconsument (uw schenker) begint u tijdens uw groepsuitje, bedrijfsuitje of ander event aan een zoektocht naar de ultieme jenever. U noemt het oude- of jonge borrel, wij noemen het een majestueus destilleerprocedé dat al eeuwen de harten van havenarbeiders in Rotterdam versterkt.

Dat het van oorsprong uit moutwijn wordt gemaakt wist u misschien, maar wat is nou echt het verschil tussen diverse jenevers en producenten? Vraag het uw jeneverexpert die tijdens deze proeverij ongeveer zeven proefglaasjes schenkt en daar iets leuks bij vertelt.

Tijdens deze unieke jeneverproeverij in het altijd gezellige Rotterdam krijgt u alles te horen wat u wilt weten over jenever!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door een echte jeneverkenner
  • Ongeveer 7 verschillende soorten jenevers om te proeven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan