Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Wedstrijd in Rotterdam

Details over dit uitje

Op zoek naar een swingend uitje in Rotterdam? Kies dan de Karaoke wedstrijd van Maasstad Events en zing alle songs uit volle borst mee!

Op een gezellige locatie in hartje Rotterdam wordt u en uw gezelschap entertaint en mag iedereen op het podium staan met zijn of haar gekozen song!

U hoeft niet bang te zijn, de enthousiaste begeleiders zullen u motiveren en begeleiden. Als het echt nodig is zullen de begeleiders u helpen om uw verlegenheid om te zetten in uitbundigheid! Na afloop zal de beste artiest(en) een welverdiende prijs ontvangen! Veel plezier tijdens deze gezellige en swingende Karaoke Wedstrijd!

Inclusief:
  • Locatie in hartje Rotterdam
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsje voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan