9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lachworkshop – Flikken – Dinnercruise

Details over dit uitje

Heeft u zin om eens een leuke dagje in Rotterdam te besteden? Boek dan het Lachworkshop - Flikken - Dinnercruise arrangement! Vandaag worden jullie eens lekker in de watten gelegd. Bij Maasstad Events weten wij wel wat leuk is om te doen in onze prachtige stad.

15.00 - 16.00 Lachworkshop

We starten de middag met een ontspannen activiteit: een lachworkshop! Onze ervaren lachcoach heeft een aantal oefeningen voor jullie bedacht waar jullie pijn in je buik aan over zullen houden. (uiteraard van het lachen) Lach er maar lekker op los! HAHAHAHAHAHA...

16.15 - 18.45 Flikken Rotterdam

Nadat jullie bijgekomen zijn van het lachen is het tijd om de dag iets serieuzer te maken. Dit doen we met de Flikken Rotterdam! Jullie gezelschap wordt in groepen verdeeld van ongeveer 8 personen per team. Vervolgens gaat iedereen op pad met het dossier om de moord op te lossen. Wat hebben we nodig? Een moordenaar, een moordwapen en de moordlocatie. Zie dat maar eens binnen 2,5 uur op te lossen. Hier is echt teamwork voor nodig!

19.00 - 21.00 Dinnercruise

Na een uurtje lachen en een flinke puzzeltocht is het tijd om alle deelnemers eens goed te verwennen. We gaan aan boord van jullie privé boot en daar zal een heerlijk buffet op geserveerd worden. Uiteraard kan er tijdens de vaart genoten worden van de prachtige skyline van Rotterdam. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Goedlachse workshop begeleider
  • Begeleiding tijdens de Flikken tocht
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Privé boot
  • Uitgebreid dinerbuffet
  • Dessert
  • Bediening aan boord
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan