Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lachworkshop – Flikken – Dinnercruise

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lachworkshop – Flikken – Dinnercruise

Heeft u zin om eens een leuke dagje in Rotterdam te besteden? Boek dan het Lachworkshop - Flikken - Dinnercruise arrangement! Vandaag worden jullie eens lekker in de watten gelegd. Bij Maasstad Events weten wij wel wat leuk is om te doen in onze prachtige stad.

15.00 - 16.00 Lachworkshop

We starten de middag met een ontspannen activiteit: een lachworkshop! Onze ervaren lachcoach heeft een aantal oefeningen voor jullie bedacht waar jullie pijn in je buik aan over zullen houden (uiteraard van het lachen). Lach er maar lekker op los! HAHAHAHAHAHA...

16.15 - 18.45 Flikken Rotterdam

Nadat jullie bijgekomen zijn van het lachen is het tijd om de dag iets serieuzer te maken. Dit doen we met de Flikken Rotterdam! Jullie gezelschap wordt in groepen verdeeld van ongeveer 8 personen per team. Vervolgens gaat iedereen op pad met het dossier om een moord op te lossen. Wat hebben we nodig? Een moordenaar, een moordwapen en een crime scene. Zie dat maar eens binnen 2,5 uur op te lossen. Hier is echt teamwork voor nodig!

19.00 - 21.00 Dinnercruise

Na een uurtje lachen en een flinke puzzeltocht is het tijd om alle deelnemers eens goed te verwennen. We gaan aan boord van jullie privé boot en daar zal een heerlijk buffet op geserveerd worden. Uiteraard kan er tijdens de vaart genoten worden van de prachtige skyline van Rotterdam. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Goedlachse workshop begeleider
  • Begeleiding tijdens de Flikken tocht
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Privé boot
  • Uitgebreid dinerbuffet
  • Dessert
  • Bediening aan boord
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan