Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lapdance Workshop in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lapdance Workshop in Rotterdam

De Lapdance Workshop van Maasstad Events is voor mannen en vrouwen die van hun dagje uit wel iets heel verleidelijks willen maken...

Een beetje losbandigheid is natuurlijk leuk, maar verassing... tijdens deze workshop blijft de kleding aan! Eenmaal thuis mogen natuurlijk alle remmen los, maar dan moet u wel eerst de fijne kneepjes van het vak leren.

De professionele lapdance instructrice leert jullie uiteraard de basisbeginselen van deze verleidelijke bewegingsvorm, waarna jullie onder begeleiding de perfecte heupbewegingen gaan oefenen. Lapdance is een ware kunst en zorgt voor de nodige opwinding en hilariteit tijdens uw groepsuitje!

U komt er uiteraard snel achter wie uit het gezelschap een natuurtalent is en wie nog wat meer oefening nodig heeft..

Tijdens de workshop maken jullie gebruik van overhemden en stropdassen, die over uw eigen kleding wordt aangetrokken. Uiteraard krijgt de vrijgezel nog een echte lapdance van de lerares.. Zo een lesje lapdance, daar word je dorstig van...

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Een lapdanceshow voor de vrijgezel door de lerares
  • Gebruik van overhemden, hoeden en stropdassen
  • Goodiebag voor de vrijgezel en een leuk cadeau

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding (en voor de vrouwen eventueel hakken) mee te nemen!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan