9.5 /10 Trustpilot gebaseerd op 151 reviews
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Letter Party in Rotterdam

Details over dit uitje

Tijdens de Letter Party van Maasstad Events in Rotterdam mag u zeggen welke letter we als thema gaan doorvoeren. De A van Astronaut, Aardbei of Augustinus?

Het themafeest wordt vervolgens volledig aangekleed, afhankelijk van deze ene letter! Een aardbeienpak is dus zo gemaakt! Er staat een echte DJ klaar, er zal een echte letterquiz gespeeld worden en de fotograaf is aanwezig om de leukste kiekjes te maken!

Ja, daar staat u dan, in uw hilarische astronautenpak met de klep van de helm op half zeven en een glas met heerlijke bubbels in uw hand! Probeer wel een leuk pak uit zoeken zoeken waar u ook nog een dansje in kan wagen, want de leukste hits komen in Rotterdam voorbij!

Bij binnenkomst staat een heerlijk buffet voor u klaar en iedereen kan de hele avond onbeperkt genieten van de drankjes uit de Hollandse bar!

Kijk naar een optreden van de beroemde zingende letter van Maasstad Events of test uw kennis en speel de letterquiz! De letter J van James Bond is uiteraard ook altijd mogelijk in een smoking en een martini in uw hand, maar wel een beetje saai! Heel veel plezier met de hoofdletter F van Fun!

Inclusief:
  • Ontvangst met bubbels
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Fotograaf
  • Toplocatie

Optioneel:

- 2 gastvrouwen
- Leuke quiz
- Optreden

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan