Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Letter Party in Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Letter Party in Rotterdam

Tijdens de Letter Party van Maasstad Events in Rotterdam mag u zeggen welke letter we als thema gaan doorvoeren. De A van Astronaut, Aardbei of Augustinus?

Het themafeest wordt vervolgens volledig aangekleed, afhankelijk van deze ene letter! Een aardbeienpak is dus zo gemaakt! Er staat een echte DJ klaar, er zal een echte letterquiz gespeeld worden en de fotograaf is aanwezig om de leukste kiekjes te maken!

Ja, daar staat u dan, in uw hilarische astronautenpak met de klep van de helm op half zeven en een glas met heerlijke bubbels in uw hand! Probeer wel een leuk pak uit te zoeken waar u ook nog een dansje in kunt wagen, want de leukste hits komen in Rotterdam voorbij!

Bij binnenkomst staat een heerlijk buffet voor u klaar en iedereen kan de hele avond onbeperkt genieten van de drankjes uit de Hollandse bar!

Kijk naar een optreden van de beroemde zingende letter van Maasstad Events of test uw kennis en speel de letterquiz! De letter J van James Bond is uiteraard ook altijd mogelijk met een smoking en een martini in uw hand, maar wel een beetje saai! Heel veel plezier met de hoofdletter F van Fun!

Inclusief:
  • Ontvangst met bubbels
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Fotograaf
  • Toplocatie

Optioneel:

- 2 gastvrouwen
- Leuke quiz
- Optreden

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan