Scroll voor meer
010 82 08 996
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Rotterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middagje Rotterdam

Heeft u zin in een korte sightseeing tour in Rotterdam? Doe het 'Middagje Rotterdam', met museum Booijmans van Beuningen, rondleiding en een bezoek aan de Euromast.

Zo heeft u in een middag alle hoogtepunten van Rotterdam gezien. Onze professionele gids staat voor u klaar om tijdens de rondleiding jullie te voorzien van de leukste verhalen. En daar blijft het natuurlijk niet bij, naast een rondleiding bezoeken jullie ook het Booijmans van Beuningen en stijgen jullie naar grote hoogte op de Euromast. Een super leuk dagje uit dus.

13.00 - 15.00 Booijmans van Beuningen

Het museum is een van de oudste musea van Nederland en heeft een unieke verzameling aan schilderijen, kunstvoorwerpen en sculpturen. Het is het culturele begin van uw dagje uit in de Maasstad. Geniet van de werken van Dali, van Bosch, Rembrandt, Van Gogh en Christo. Zowel moderne als oudere kunstenaars zijn ondergebracht in de collectie van het museum.

15.00 - 17.00 Stadswandeling

Na het bezoek aan het museum wacht onze gids jullie buiten op voor een interessante wandeling door het stadscentrum van Rotterdam. U krijgt de leukste anekdotes te horen over Rotterdam. Tijdens de rondleiding vertelt de gids uiteraard over de hoogbouw, de Erasmusbrug en vele andere markante Rotterdamse bouwwerken. Rotterdam behoort tot de Europese top als het om hoogbouw gaat en deze ambitie kan niet los gezien worden van het bombardement in de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels heeft de stad zich op een geweldige manier gepositioneerd ten opzichte van andere wereldsteden. Uw gids zal met trots de geschiedenis van Rotterdam uit de doeken doen. Vanaf het Museumpark tot aan de Euromast heeft u ruimschoots de tijd om de stad van A tot Z te leren kennen.

17.00 - 18.00 Bezoek Euromast

Om de dag op grote hoogte af te sluiten kunnen jullie de stad nog even bekijken op 100 meter hoogte. Vanaf de Euromast heeft u fantastisch uitzicht op alle bekende Rotterdamse landmarks. De SS Rotterdam, de Kop van Zuid en Hotel New York zijn gemakkelijk te herkennen, wat herkent u nog meer na alle verhalen van de gids?

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie en kunnen naar uw wens aangepast worden.

Inclusief:
  • Entree Booijmans van Beuningen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Entree Euromast

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Prijs:

10 - 14 personen € 34,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 31,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement graag op maat!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Maasstad Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Maasstad Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Rotterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Maasstad Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan