Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Rotterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch Rotterdam

Details over dit uitje

Ook in Rotterdam organiseert Maasstad Events de Pop quiz Lunch! Een gezellige middag met de lekkerste muziekfragmenten uit jullie favoriete muziek periode. Tussendoor genieten jullie ook nog eens van een heerlijke lunch!

Jullie familiedag of bedrijfsuitje wordt een groot succes met deze quiz! De leukste hits passeren vanmiddag de revue, terwijl onze quizmaster jullie muziekkennis toetst. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? Van The Golden Earring tot Beyonce en Tina Turner tot de Spice Girls, geef uw voorkeur maar door en wij passen de quiz erop aan! De volgende quizvarianten zijn mogelijk:

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Wordt het een strijd tussen de sexen of gaan we op zoek naar jullie collega met de beste muziekkennis. Tussen de vragenrondes door wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Dat wordt een middagje lachen, smullen en genieten. Vergeet uiteraard niet mee te zingen!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Presentatie door een enthousiaste quizmaster
  • Heerlijke lunch
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan